Συντήρηση & Αναβάθμιση Συστημάτων Ασφαλείας!

Η συντήρηση του συστήματος ασφαλείας είναι εξίσου σημαντική με την εγκατάστασή του. Με το πέρασμα του χρόνου, διάφορες συσκευές του συστήματος μπορεί να απαιτούν επισκευή ή και αντικατάσταση. Διατηρώντας σωστά το σύστημα ασφαλείας μας αποφεύγουμε τους ψευδείς συναγερμούς και τις γενικές δυσλειτουργίες διατηρώντας παράλληλα την κανονική λειτουργία του. Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν ολόκληρο το σύστημά σας για να βεβαιωθούν ότι ο εξοπλισμός λειτουργεί σωστά, όπως έχει προβλεφθεί από τον κατασκευαστή!

Η Συντήρηση δεν είναι μόνο η αλλαγή μπαταριών!

Τι περιλαμβάνει η περιοδική συντήρηση!

  • Αντικατάσταση μπαταριών, ( κεντρικής μονάδας, εξωτερικής σειρήνας και περιφερειακών ) καθώς και ρύθμιση τάσης  φόρτισης της μπαταρίας.

  • Έλεγχος και ρύθμιση συσκευών του συστήματος, (κεντρικός πίνακας, μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης, αυτόνομη σειρήνα, ανιχνευτών θραύσης τζαμιών κλπ. ).

  • Αναβάθμιση λογισμικού (κεντρικής μονάδας και περιφερειακών) στην τελευταία έκδοση, για την βέλτιστη λειτουργία του συστήματος.

  • Έλεγχος επικοινωνίας με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων ( αποστολή σημάτων για την σωστή ανταπόκριση του συστήματος με το Κ.Λ.Σ).

  • Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συστήματος, για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία του.

  • Παράδοση αναφοράς ελέγχου από τον τεχνικό της εταιρίας μας.

Και πολλές άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που δίνουν στο σύστημα σας, στην πράξη διάρκεια ζωής πάνω από 25χρόνια!

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι αν δεν κάνω συντήρηση!

Με το πέρασμα του χρόνου, διάφορες συσκευές του συστήματος μπορεί να απαιτούν επισκευή ή και αντικατάσταση. Με την έλληψη συντήρησης ενός συστήματος βάζετε σε κίνδυνο την αξιοπιστία του συστήματος καθώς και την προστασία του χώρου σας!

 Συντήρηση βάση Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών!

Αναλόγως της βαθμίδας ασφαλείας του συστήματος (GRADE 1-4), πρέπει να γίνονται κάποιες εργασίες συντήρησης στο σύστημα, τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα, προκειμένου το σύστημα να διατηρείται στο επίπεδο ασφαλείας στο οποίο σχεδιάστηκε. Η τεχνική επιτροπή συστημάτων ασφαλείας συντάσσει και εκδίδει ανανεωμένες οδηγίες, οι οποίες καθιερώνονται ως Ευρωπαϊκές προδιαγραφές με το όνομα ΕΝ 5013. Με βάση την παραπάνω οδηγία οι συντηρήσεις και οι τεχνικοί έλεγχοι στα εγκατεστημένα συστήματα συναγερμού πρέπει να πραγματοποιούνται αναλυτικά:

  • GRADE 1
0
Μία επίσκεψη το χρόνο!
  • GRADE 2
0
Δύο επισκέψεις το έτος ή μία επίσκεψη και ένας απομακρυσμένος έλεγχος!
  • GRADE 3
0
Δύο επισκέψεις το έτος ή μία επίσκεψη και ένας απομακρυσμένος έλεγχος!
  • GRADE 4
0
Δύο επισκέψεις το έτος!

Προγράμματα Επέκτασης Εγγύησης!

Η Active βασισμένη στην αξιοπιστία των προϊόντων της, προσφέρει προγράμματα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ώς τα 10 χρόνια. Βρείτε τώρα τι σας ταιριάζει μέσα απο τα πακέτα που προσφέρουμε. Το πρόγραμμα αυτό είναι συνέχεια της ήδη υπάρχουσας εγγύησης του κατασκευαστή!