Κοντά σας από το 1988
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

» Αρχική » Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ » ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Oι τεχνικοί της εταιρείας μας εκπαιδεύονται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, παρακολουθούν επιμορφωτικά σεμινάρια, πραγματοποιούν ενημερωτικά ταξίδια σε εργαστήρια και εργοστάσια , ώστε να είναι γνώστες των τεχνολογικών εξελίξεων που συντελούνται στους τομείς της της ασφάλειας, της παρακολούθησης, της πυρασφάλειας, των τηλεπικοινωνιών και των σχετικών εφαρμογών.

Επιπρόσθετα, διαθέτουν άδεια εργασίας κατηγορίας Β' της παραγράφου 3 του άρθρου 3 του ν.2518/1997 για την εργασία ως προσωπικό ασφαλείας των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας κατηγορίας Β'.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την εξειδίκευση, και έχοντας σαν κύριο στόχο τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Το προσωπικό μας αποτελείται από τεχνικούς και βοηθούς με τις ακόλουθες ειδικότητες και άδειες: ηλεκτρονικοί - τεχνικοί εγκαταστάσεων, υπάλληλοι γραφείου ,τεχνικοί εφαρμογών υπολογιστών .

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μελετά το χώρο σας, προτείνοντας λύσεις κατάλληλης εφαρμογής για επαγγελματικούς, βιομηχανικούς χώρους και βιοτεχνικούς χώρους αλλά και για ιδιώτες και ιδιοκτητικές κατοικίες. Με το σύνολο του τεχνικού προσωπικού και των υπαλλήλων μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με αμεσότητα και αξιοπιστία στις δικές σας ανάγκες σας.


Κάντε κλικ για μεγέθυνση
I. ΚΩΛΕΤΤΗ 36 & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
546 27 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tel: +30 2310 500 068
Fax: +30 2310 500 069
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00


E-mail:
info@activesec.gr
sales@activesec.gr
service@activesec.gr


© 2016 - ACTIVESEC | All rights reserved.
Back to top