Κοντά σας από το 1988
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ


ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

» Αρχική » Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ » ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


 Η επιχείρηση Active electronic systems ιδρύθηκε το 1988 από τον Ευστράτιο Λεπιδά ο οποίος παραμένει μέχρι και σήμερα στο τιμόνι της επιχείρησης. Οι συνεχείς προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή Τεχνολογικά Προηγμένων Συστημάτων Ασφαλείας , Ελέγχου & Επικοινωνίας , αλλά και η σύζευξη αυτών των συστημάτων έφεραν την επιχείρηση πιο κοντά σε στρατηγικές και επώνυμες συνεργασίες.
 Η επιχείρηση ανέπτυξε έμπειρο Τεχνικό Τμήμα Μελέτης Νέων Τεχνολογιών και Αξιολόγησης αναγκών των εκάστοτε πελατών, ώστε οι λύσεις που προτείνονται να είναι συμφέρουσες,να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εφαρμογής . Από το 2004 η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε σε νέες σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν γραφεία , εκθετήριο συστημάτων σε πραγματικές συνθήκες , χώρο εργαστηρίου επισκευών και αποθήκη υλικών.
 Σε μια αγορά που κατακλύζεται από προϊόντα που πρέπει να παρέχουν ασφάλεια, η επιχείρηση επέλεξε την ποιότητα σαν βασικό κριτήριο και στράφηκε σε επώνυμα προϊόντα μεγάλων εταιριών του κλάδου. Οι νέες συνεργασίες ανέπτυξαν δυναμικά την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των λύσεων, των υπηρεσιών, της μελέτης και εγκατάστασης αλλά και των πλέων σύνθετων εφαρμογών ολοκληρωμένων λύσεων.

 
  

Τι κάνουμε…


Συστήματα Ασφαλείας – Συναγερμοί / Καταγραφικά Εικόνας / Έλεγχος Πρόσβασης/Συστήματα Πυρανίχνευσης 
  • Αναλαμβάνουμε την Μελέτη και την Εγκατάσταση Συστημάτων Συναγερμού Σπιτίων, Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων καθώς και Βιομηχανικών Χώρων.
  • Εγκαταστάσεις Συστημάτων Καταγραφής Εικόνας – Βιντεοεπιτήρησης, Εγκαταστάσεις Καμερών και Καταγραφικών (CCTV).
  • Εγκαταστάσεις Αντικλεπτικών Συστημάτων Εμπορικών Καταστημάτων.
  • Εγκαταστάσεις Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control) και Χρονοπαρουσίας.
  • Αναλαμβάνουμε την Μελέτη και την Εγκατάσταση Συστημάτων Πυρανίχνευσης για ολοκληρωμένη ασφάλεια της περιουσίας σας.
Κέντρο Λήψης Σημάτων
Υπηρεσίες Περιπολίας και Φύλαξης
  • Συνεργαζόμαστε με τις πλέον κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο των Κέντρων Λήψεως Σημάτων, Περιπολίας και Φύλαξης.
  • Διαθέτουμε ειδική Άδεια Λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, άδεια εγκεκριμένη από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης & Προστασίας Του Πολίτη.
    ΜΕΛΕΤΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ
Έμφαση στη μελέτη των συνολικών αναγκών και των επιμέρους εφαρμογών έτσι ώστε οι λύσεις που προτείνονται να πλησιάζουν το ιδανικό . Διαρκής ενημέρωση για τις σύγχρονες τεχνολογίες και νέα προϊόντα.


  ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Εστίαση στην παροχή συστημάτων ασφαλείας βέλτιστης ποιότητας και αξιοπιστίας ώστε να επιτευχθεί η πλήρης και οργανωμένη ασφάλεια του χώρου σας.


  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συνέπεια , μεθοδικότητα , ταχύτητα και ευελιξία στις εγκαταστάσεις και στις ποιοτικές εφαρμογές με άριστα καταρτιζόμενο και αδειοδοτούμενο προσωπικό.

 
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - SERVICE

Συνεχής κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης με εξειδικευμένα σεμινάρια που παρέχουν πιστοποιήσεις καταλληλότητας για τις εφαρμογές , την συντήρηση και επισκευή των συστημάτων.


Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Γραμματεία
Γραμματεία
Γραμματεία
Γραμματεία
Γραφείο διεύθυνσης
Γραφείο διεύθυνσης
Έκθεση
Έκθεση
Show room
Show room

I. ΚΩΛΕΤΤΗ 36 & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
546 27 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tel: +30 2310 500 068
Fax: +30 2310 500 069
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00


E-mail:
info@activesec.gr
sales@activesec.gr
service@activesec.gr


© 2016 - ACTIVESEC | All rights reserved.
Back to top