Κοντά σας από το 1988
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

6 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΑΣ:

1) Γρήγορη Εξυπηρέτηση.
Το συνεργείο μας καθώς και η γραμματεία μας σας εξυπηρετεί άμεσα.Από την στιγμή που θα μας καλέσετε και κατόπιν επαγγελματικού ραντεβού με τον υπεύθυνο και εξιδεικευμένο κ.Λεπιδά Ευστράτιο η εκτίμηση, η εγκατάσταση και η παράδοση του συστήματος συναγερμού σας θα διαρκέσει από1 έως 3 ημέρες.Στην επιχείρησή μας ο χρόνος είναι χρήμα και αυτό φαίνεται!


       2) Καθαρή Εγκατάσταση.
Προσέχουμε τον χώρο που αναλαμβάνουμε  να κάνουμε την εγκατάσταση σαν να είναι δικός μας και όταν αυτή ολοκληρωθεί, σκόνες από τυχών τρυπήματα, κομμένα καλώδια κ.τ.λ συλλέγονται από εμάς και ταχτοποιείται ο λοιπός χώρος της εγκατάστασης.Όταν θα παραδώσουμε τον χώρο σας, θα είναι σαν να μην περάσαμε καν από εκεί.       


3) Χαμηλές Τιμές.
Αυτό το πετυχαίνουμε επιλέγοντας να τοποθετήσουμε στον χώρο σας ακριβώς τα υλικά που απαιτούνται έπειτα απο συνετή και διεξοδική μελέτη του χώρου σας χωρίς να σας βάζουμε σε περιττά έξοδα.Βέβαια, η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι ο κύριος στόχος.Δεν ελαττώνουμε τα υλικά ή την ποιότητα απλά κάνουμε καλύτερες τιμές. Επίσης το κόστος της εργασίας μας (χρέωση ανά ώρα) είναι το χαμηλότερο στην Ελληνική αγορά. Πιστεύουμε ότι η δίκαιη τιμολόγηση, βάζει τις βάσεις για μια μακροχρόνια και καλή συνεργασία.

 


4) ΄Αρτιος Εξοπλισμός.
Διαθέτουμε όλα τα απαιτούμενα, σύγχρονα, ειδικά εργαλεία για την υλοποίηση του έργου σας. ‘Ένας ακόμα παράγοντας που μας επιτρέπει την τάχιστη παράδοση του έργου που αναλαμβάνουμε.Τόσο οι τεχνικοί μας και τα αυτοκίνητά μας όσο και ο εξοπλισμός μας είναι τα ιδανικά για την μελέτη,την κατασκευή,,το προγραμματισμό,την ολοκλήρωση και την συντήρηση του συστήματός σας.

                                          5) Επάρκεια Υλικών.
Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, διατηρούμε αποθήκη με όλα τα τελευταία μοντέλα συναγερμών και περιφερειακών. Έτσι δεν χάνουμε χρόνο αναζητώντας στους προμηθευτές τα υλικά που θα χρειαστούμε.

      
                

6) Εξειδικευμένοι Τεχνικοί.
Όλο το συνεργείο μας έχει πιστοποιηθεί για την γνώση του στους συναγερμούς . Γνωρίζει καλά τον σωστό τρόπο εγκατάστασης και προγραμματισμού, φέρνοντας εις πέρας και τα πιο σύνθετα σενάρια του.Η συνεχής κατάρτιση και εξειδίκευση  για το αντικείμενο είναι ο πρωταρχικός στόχος μας από το 1989.


      
I. ΚΩΛΕΤΤΗ 36 & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
546 27 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tel: +30 2310 500 068
Fax: +30 2310 500 069
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00


E-mail:
info@activesec.gr
sales@activesec.gr
service@activesec.gr


© 2016 - ACTIVESEC | All rights reserved.
Back to top