Κοντά σας από το 1988
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ


ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
HELLAS DIGITAL MONITORING SERVICES S.A.
H Hellas Digital Monitoring (HellasDMS) ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την υπερκάλυψη των προσδοκιών της αγοράς. Χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και επώνυμα μηχανήματα, το πλέον εξειδικευμένο και αξιόπιστο προσωπικό, τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, και πληθώρα υπηρεσιών που συνεχώς αναβαθμίζονται. Δεν είναι τυχαίο που σε διάστημα λίγων ετών από την ημέρα ίδρυσης, η HDMS ορίστηκε έως ένα υπερσύχρονο κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων από επαγγελματίες στο χώρο του συναγερμού. Σήμερα η HDMS είναι η κυρίαρχος εταιρεία στο κλάδο της παρακολούθησης με μοναδικό εξοπλισμό και υπηρεσίες. Το μυστικό της επιτυχίας; Η ομάδα πίσω από την ίδρυση της HDMS, η οποία από το 1978 επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα του συναγερμού στην Ελλάδα παρέχοντας τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες και αξιόπιστες λύσεις.


H HELLAS D.M.S. S.A.  είναι ένας κεντρικός σταθμός λήψης,παρακολούθησης και διαχείρισης σημάτων ALARM,FIRE,CCTV,ACCESS CONTROLS & AUTOMATION.
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ: Πέρα από τις συνήθεις προδιαγραφές είναι ο μόνος που απαρτίζεται από γερματικά και αμερικανικά hardware/software συστήματα και επανδρώνεται συνεχώς με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ: Στελεχώνεται από τους πλέον αξιόπιστους,εξυπηρετικούς και καταρτισμένους επαγγελματίες χειριστές.
ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ: Δυνατότητα άμεσης προσαρμογής στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών και γενικότερα της εποχής.Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό,άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και υπεθυνότητα,συνδυάζουν  την προσωπική ενέργεια και τη συλλογική δράση με αποτελεσματικότητα.Σκοπός τους;η διαφύλαξη και η προστασία της περιουσίας σας 24 ώρες/365 μέρες το χρόνο!
Στο ενδεχόμενο παραβίασης του προσωπικού σας χώρου,απειλή της προσωπικής σας ασφάλειας και γενικότερα οποιασδήποτε μη επιθυμητής αλλαγής της κατάστασης του περιβάλλοντός σας θα προβούν σε μια σειρά ενεργειών που οι ίδιοι θα έχετε καθορίσει (ειδοποίηση αστυνομίας,πρώτων βοηθειών,πυροσβεστικής ή οποιοδήποτε πρόσωπο ή οργανισμό επιλέξετε).

Με την πάροδο του χρόνου τα συστήματα ασφαλείας έχουν εξελιχθεί όπως και η ανάγκη για συναγερμό. Πριν μερικές δεκαετίες ένα σύστημα συναγερμού ήταν επαρκές για την ασφάλεια μιας οικογένειας ή επιχείρησης. Σήμερα ένα σύστημα συναγερμού δεν θεωρείται ολοκληρωμένο χωρίς σύνδεση σε ένα κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων. Όπως θα διαπιστωθεί παρακάτω η HellasDMS έχει την δυνατότητα να κάνει πολλά περισσότερα από την παρακολούθηση του συστήματος ασφαλείας ενός σπιτιού. Οι δυνατότητες της HellasDMS συμπεριλαμβάνουν την παρακολούθηση συστημάτων ασφαλείας, παρακολούθηση πυρκαγιάς, παρακολούθηση βίντεο, ιατρική παρακολούθηση, αμφίδρομη φωνητική, ειδικευμένη παρακολούθηση, ενσύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση, ασύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση και τεχνολογία GSM.

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η HellasDMS χρησιμοποιώντας τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα και αξιόπιστα μηχανήματα (made in U.S.A. & Germany) έχει την δυνατότητα: παρακολούθησης κίνησης του χώρου σας, test hardware, test αναφοράς και υπηρεσία open / close.

Παρακολούθηση κίνησης του χώρου: Στο ενδεχόμενο παραβίασης του χώρου σας, η HellasDMS έχει την δυνατότητα παρακολούθησης των κινήσεων του εισβολέα καθώς και της άμεσης ενημέρωσης οποιουδήποτε προσώπου έχετε επιλέξει και της αστυνομίας.

Test hardware: Στο ενδεχόμενο δυσλειτουργίας της μονάδας, των περιφερειακών πλακετών του συναγερμού σας, πτώσης ρεύματος ή μπαταρίας, το προσωπικό μας ενημερώνει τον εγκαταστάτη σας για την άμεση επίλυση της βλάβης.

Test επικοινωνίας: Για να έχετε πλήρη επίγνωση της σωστής λειτουργίας του συστήματος συναγερμού, η HellasDMS έχει την δυνατότητα να λαμβάνει σήματα test από την μονάδα συναγερμού σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα χρονικά διάστημα ενημέρωσης καθορίζονται από τον εγκαταστάτη σας κατόπιν συνεννόησης με εσάς. Στο ενδεχόμενο που ένα από τα test αναφοράς αποτύχει, ενημερώνουμε άμεσα εσάς (κατόπιν αιτήματος) ή τον εγκαταστάτη σας για να διορθώσει τυχόν βλάβη στον συναγερμό σας.

Polling: Για να μειώσετε δραματικά τις πιθανότητες μη επικοινωνίας με το σταθμό μας επιλέξτε ενσύρματη ή ασύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση.

Υπηρεσία Open / Close: Η HellasDMS καταγράφει κάθε άνοιγμα (απενεργοποίηση του συναγερμού) και κάθε κλείσιμο (ενεργοποίηση του συναγερμού) μιας επιχείρησης και στέλνει ενημερωτικό e-mail κάθε μήνα, εβδομάδα ή ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για τους πελάτες που θέλουν να έχουν άμεση ενημέρωση, υπάρχει η υπηρεσία Εποπτείας ON/OFF. Με την Εποπτεία ON/OFF σας ειδοποιούμε άμεσα εφόσον υπάρχει τροποποίηση στις προκαθορισμένες ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ


Η HellasDMS έχει την δυνατότητα παρακολούθησης συστημάτων πυρασφάλειας συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πυρανίχνευσης, καταιονισμού και καταστολής. Οι προαναφερόμενες υπηρεσίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικίας, επιχείρησης και βιομηχανίας.


ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ (PERS)

Όταν τα δευτερόλεπτα κάνουν την διάφορα... Με την πάροδο του χρόνου το κόστος διαβίωσης αυξάνεται συνεχώς.Ένα από τα αρνητικά του μειωμένου διαθέσιμου χρόνου είναι η περιορισμένη κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των ηλικιωμένων της οικογένειας. Η HellasDMS έχει την λύση με την υπηρεσία Ιατρική Παρακολούθηση (PERS). Με το πάτημα ενός κουμπιού ο ηλικιωμένος μπορεί εύκολα και γρήγορα να συνδεθεί με το κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων. Το εκπαιδευμένο προσωπικό με υπομονή και αποτελεσματικότητα καθησυχάζει τον ηλικιωμένο καθώς ενημερώνει της πρώτες βοήθειες για την κατάσταση και την τοποθεσία του. Με την υπηρεσία PERS τα άτομα που έχουν κάποια ψυχολογική ή σωματική επιβάρυνση επανακτούν ανεξαρτησία στο σπίτι τους.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ


Η HellasDMS σας προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην παρακολούθηση βίντεο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά στην Ελλάδα τους κορυφαίους δέκτες Heitel Γερμανικής κατασκευής. Στο ενδεχόμενο παραβίασης ελέγχεται ο χώρος σας μέσω καμερών (δίνατε η δυνατότητα χειρισμού καμερών με pan-tilt-zoom) και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά. Ο όρος παραβίαση συμπεριλαμβάνει το άνοιγμα πόρτας/παραθύρου, σπάσιμο τζαμιού, κραδασμών και κίνησης στον χώρο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης καμερών σε αυτοκίνητα σας και παρακολούθησης τους από τον σταθμό μας. Μπορείτε να ζητήσετε την υπηρεσία αποστολής e-mail του βίντεο με το συμβάν. Χρησιμοποιώντας την παρακολούθηση βίντεο στην οικία ή επιχείρηση σας επιβεβαιώνετε τον πραγματικό συναγερμό. Η πυροσβεστική ήδη χρεώνει τους ψευδής συναγερμούς και υπάρχει ο υπαινιγμός ότι η αστυνομία σύντομα θα υιοθετήσει την χρέωση.


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


Η HellasDMS έχει την δυνατότητα παρακολούθησης κρίσιμων μηχανικών διεργασιών και συστημάτων της επιχείρησης σας. Εφόσον το επιτρεπτό όριο λειτουργίας ξεπεραστεί, το έμπειρο προσωπικό μας ενημερώνει άμεσα για την λανθασμένη λειτουργία του μηχανήματος. Μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα καθώς αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο. Μερικά παραδείγματα περιβαλλοντικής, βιομηχανικής και ειδικευόμενης παρακολούθησης είναι: θερμοκρασία ψυγείων/αποθηκών τροφίμων, στάθμη νερού ή άλλων υγρών και πίεση χώρου ή μηχανήματος. Η εταιρεία μας μπορεί να παρακολουθήσει οτιδήποτε αρκεί να υπάρχει ο ανάλογος αισθητήρας. Το όριο είναι η φαντασία!


ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Ο προκαθορισμένος τρόπος επικοινωνίας του συναγερμού με το κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων είναι η τηλεφωνική γραμμή. Παρόλο που η επικοινωνία μέσω τηλεφωνικής γραμμής είναι ένας αξιόλογος τρόπος επικοινωνίας, έχει το κύριο μειονέκτημα μη επικοινωνίας όταν η γραμμή είναι απασχολημένη ή ανοιχτή. Η δικτυακή παρακολούθηση (Internet) είναι το επόμενο βήμα επικοινωνίας η οποία βελτιώνει και την παρακολούθηση βίντεο. Καθημερινά όλο και περισσότερες οικίες και επιχειρήσεις ζητούν την επικοινωνία μέσω IP.


ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η ασύρματη επικοινωνία (GPRS) είναι μια υπηρεσία που σας παρέχει περισσότερη ασφάλεια καθώς δεν χρειάζονται καλώδια για την επικοινωνία με το κέντρο λήψεως και διαχώρισης σημάτων. Στο ενδεχόμενο που πάψουν να λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές και οι ενσύρματες γραμμές λόγω επισκευών ή παραβίασης τους από εισβολέα, ο συναγερμός σας επικοινωνεί με τον σταθμό μας μέσω GSM. Επίσης, η ασύρματη επικοινωνία είναι ιδανική σε εγκαταστάσεις που η πρόσβαση τηλεφωνικής γραμμής δεν είναι εφικτή ή ιδιαίτερα ακριβή.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GPS


Με την τεχνολογία GPS της HDMS αποκτάτε πλήρη γνώση για της κίνησης των αυτοκινήτων σας. Ένα τηλεφώνημα στα γραφέα μας αρκεί για να μάθετε την θέση των αυτοκινήτων σας καθώς και την διαδρομή που έχουν ακολουθήσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βγάλετε κρίσιμα συμπεράσματα για την βελτίωση τον δρομολογίων.TECHNOHELLAS
Η TECNOHELLAS παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας και φύλαξης απέναντι στη ζωή και την περιουσία, με τη λειτουργία ενός 24ωρου Σταθμού Λήψεως και Διαχείρισης Σημάτων επείγουσας ανάγκης και λειτουργικών προβλημάτων από το συναγερμό σας, επί 24ωρου βάσεως. Η TECNOHELLAS αποτελεί τον πιο σύγχρονο 24ωρο Σταθμό στη χώρα ο οποίος επιτηρεί τα συστήματα ασφαλείας.
Είναι ο μοναδικός που στη φάση της υλοποίησης του εκπονήθηκε μελέτη με τη συνεργασία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η λειτουργία του διαχειρίζεται από Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ και διέπεται από τυποποίηση των διαδικασιών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.
Ο 24ωρος Σταθμός από δημιουργίας του εξοπλίστηκε με την αιχμή της τεχνολογίας και έχει δυνατότητες λήψης σημάτων από όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς και πραγματοποιεί μεταφορά εικόνας. Η σύνδεση με τον προστατευόμενο χώρο γίνεται είτε μέσω σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας (GPRS) ή γραμμής internet (Adsl).
Το όραμά της επιχείρησης είναι να αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή παροχής τεχνολογικά προηγμένων, ολοκληρωμένων και απλουστευμένων για τον τελικό χρήστη υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν το μέγιστο της ασφάλειας και της προστασίας τους.


Tα σήματα που αποστέλλονται από τα συστήματα ασφαλείας στον 24ωρο Σταθμό της TECNOHELLAS, αναλύονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

1. Σήματα Επιτήρησης Χώρου

2. Σήματα Ατόμων

3. Σήματα Τεχνικής Φύσεως

4. Σήματα Ενημερωτικού Χαρακτήρα

Αναφορές Κατάστασης ιστορικού status_reports

Οι Συνδρομητές της TECNOHELLAS μέσω ενός σύγχρονου ERP προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες ή μηνιαίες αναφορές ιστορικού της χρήσης και της δραστηριότητας του συστήματος ασφαλείας τους. Ετσι, μπορούν να δουν ποιες ενέργειες έχουν πραγματοποιηθεί από τους χρήστες του συστήματος και αντίστοιχα ποιες ενέργειες έχουν πραγματοποίησει οι χειριστές του 24ωρου Σταθμού της TECNOHELLAS. Οι αναφορές ιστορικού προτείνονται ιδιαιτέρως σε χώρους με πολλαπλούς χρήστες (καταστήματα, αποθήκες, εταιρείες, γραφεία και οικείες με πολλαπλούς χρήστες).

Υπηρεσία ελεγχου ωραρίου ( ON / OFF ) on_off

Οι Συνδρομητές και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να καθιερώσουν συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες το συστημα ασφαλείας στον προστατευόμενo χώρο, οφείλει να είναι οπλισμένο. Οποιαδήποτε μεταβολή στην κατάσταση του συστήματος πέρα από την προγραμματισμένη, σηματοδοτεί αιτία διάρρηξης και έναρξη των διαδικασιών ειδοποίησεις των υπευθυνων του χώρου από τους χειριστές του 24ωρου Σταθμού. Οι μεταβολές αφορούν αφόπλιση του συστήματος κατά τη διάρκεια που αυτό θα έπρεπε να είναι οπλισμένο (πχ τις νυχτερινές ώρες ή τα σαββατοκύριακα) και επίσης μη όπλιση του συστήματος, τις ώρες που θα έπρεπε να είχε οπλίσει (πχ τις απογευματινές ώρες, που κλείνει η επιχείρηση σας).

Ασύρματη Τεχνολογία GPRS gprs_voda

Οι Συνδρομητές της TECNOHELLAS έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ασύρματη σύνδεση του προστατευόμενου χώρου με τον 24ωρο Σταθμό, μέσω τεχνολογίας GPRS. Η σύνδεση γίνεται μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας αντί της παραδοσιακής γραμμής του σταθερού τηλεφώνου (PSTN). Η σύνδεση μέσω GPRS προτίνεται διότι επιτυγχάνονται υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, αφού ο επίδοξος δράστης δεν έχει πρόσβαση στις τηλεφωνικές γραμμές ώστε να παρέμβει και να διακόψει την επικοινωνία του συστήματος του χώρου με τον 24ωρο Σταθμό. Επίσης, η ασύρματη σύνδεση GPRS είναι ο μόνος εφικτός τρόπος σύνδεσης χώρων στους οποίους δεν υπάρχει σταθερή τηλεφωνική γραμμή. Τέλος, σημαντικό πλεονέκτημα της ασύρματης σύνδεσης GPRS είναι οτι η επικοινωνία του χώρου με το 24ωρο Σταθμό γίνεται με μεταφορά δεδομένων. Ετσι η χρέωση έχει να κάνει με την κατανάλωση δεδομένων και όχι χρέωση αστικών κλήσεων.


ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
Είναι ιδιαίτερα περήφανοι για το επίπεδο υπηρεσιών τους, καθώς είναι το μοναδικό ελληνικό κέντρο λήψης σημάτων που παρέχει τις δυνατότητες ανίχνευσης κίνησης στον χώρο και συνεχούς επί 24ώρου βάσεως ελέγχου του συστήματος ασφαλείας σας ακόμα και όταν αυτό δεν είναι οπλισμένο.
Η TECNOHELLAS είναι το νεότερο μέλος του ομίλου KEEPER, ενός ομίλου με μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή συνεχή παρουσία στον τομέα της ασφάλειας. Είναι ο συνεργάτης που δεν θα σκεφτείτε να αλλάξετε ποτέ.I. ΚΩΛΕΤΤΗ 36 & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
546 27 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tel: +30 2310 500 068
Fax: +30 2310 500 069
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00


E-mail:
info@activesec.gr
sales@activesec.gr
service@activesec.gr


© 2016 - ACTIVESEC | All rights reserved.
Back to top